Mandat de arestare preventivă pentru tâlharul de pe Aleea Egretei

0
243
Suspectul a fost reținut de poliție. FOTO Loredana Mihai

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 zile, față de inculpatul R. I. C. în vârstă de 25 ani, recidivist, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Este vorba de individul care a atacat o femeie și i-a smuls un lănțișor de aur de la gât.

În urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate R. I. C. se reține faptul că în data de 26 iulie, la ora 9.28, în timp ce persoana vătămată M. E. se afla în fața unui bloc situat pe str. Egretei din municipiul Constanța, a acostat-o din spate. Imediat, prin smulgere, a deposedat-o de un lanț din aur de 14 K, în greutate de 17 grame, creând un prejudiciu în valoare de 4000 de lei.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul R. I. C.

Pe numele individului, instanța de judecată a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.