Mandat european de arestare: căutat de autoritățile italiene pentru proxenetism, depistat la Valu lui Traian

0
1584
Imagine cu rol ilustrativ

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru savârșirea infracțiunii de proxenetism, faptă comisă pe teritoriul Italiei.

La data de 27 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat în localitatea Valu lui Traian un bărbat, de 39 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de savârșirea infracțiunii de proxenetism, faptă comisă pe teritoriul Italiei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă în vederea predării către autorităţile italiene.

Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.