Manifestările sportive de ciclism și festivalurile, în atenția jandarmilor tulceni la sfârșit de săptămână

0
76
Echipaj de ordine publică al IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

În acest sfârșit de săptămână, în județul Tulcea, se vor desfășura mai multe evenimente publice, unde jandarmii tulceni vor fi prezenți pentru a asigura buna desfășurare a tuturor activităților la care vor lua parte cetățenii.

Vineri și sâmbătă – 5-6 august, în intervalul orar 18.00-23.00, pe scena amenajată în zona Carabalu, din comuna Greci, se va desfășura Festivalul Folk Țestos, unde vor evolua mai mulți artiști.

Având în vedere faptul că se estimează prezența unui număr mare de participanți, jandarmii vor avea în atenție prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Sâmbătă, 6 august, începând cu ora 09.00, se va desfășura manifestarea sportivă de ciclism Enisala Fortress, cu următorul traseu: Port Jurilovca – Vișina – Ceamurlia de Jos – 2 Cantoane – Caugagia – Slava Rusă – Babadag – Enisala – Sălcioara – Port Jurilovca. Pentru evitarea unor evenimente nedorite, Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să nu pătrundă pe circuitul sportiv, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să acorde o atenție deosebită echipamentelor sportive și a obiectelor personale.

De la ora 20.00, jandarmii vor fi prezenți pe Faleza Dunării din orașul Sulina,  unde se va desfășura Festivalul de muzică pop-rock autohton pentru tineret Porto Franco, în cadrul căruia va avea loc un spectacol concurs și recitaluri.

Recomandăm participanților la aceste evenimente să manifeste răbdare, să nu se implice în conflicte și să solicite sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv în caz de nevoie sau în situația în care sunt martorii unor fapte antisociale.

Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora“, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.