Maraton de vaccinare la Spitalul Militar din Constanța, fără programare

0
2267
Vaccin anti COVID Comirnaty/Pfizer. FOTO Cătălin SCHIPOR

Începând cu ora 8.00, a început un maraton de vaccinare la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu”, amplasat pe Bulevardul Mamaia, nr. 96 din municipiul Constanța.

Astfel, persoanele care doresc să se vaccineze, se pot prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, doar în baza cărții de identitate. Vaccinul folosit este cel dezvoltat de Pfizer și BioNTech (Comirnaty), iar pentru maratonul din perioada 4 – 11 mai este disponibil un flux de vaccinare, care va funcționa non-stop. Asta înseamnă că, zilnic, aproape 100 de persoane se pot vaccina fără programare.

De asemenea, cele două fluxuri destinate turiștilor, care funcționează în centrul de imunizare din Pavilionul Expozițional, vor rămâne operaționale, dar pentru constănțeni, care pot merge pentru prima doză de vaccinare fără programare, doar în baza cărții de identitate. După ce vor primi prima doză, vor fi, automat, programați pentru rapel. Programul celor două fluxuri este în concordanță cu programul centrului (08:00 – 20:00, în fiecare zi).

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.