Marcel Ciolacu despre Florin Cîțu: „Un om condamnat penal trebuie să se uite întâi în oglindă”

0
64
Marcel Ciolacu și Florin Cîțu - foto: Capital.ro

Marcel Ciolacu a vorbit în cadrul conferinței de presă despre faptul că premierul Florin Cîțu ar trebui să își dea demisia din mai multe motive, unul dintre ele fiind condamnarea în SUA, din urmă cu 20 de ani, pentru abateri la legislația rutieră.

Un om condamnat penal în afara țării ar trebui să se uite în primul rând în oglindă (…) Eu știu un singur fel de condamnați penal, nu există din exterior și din interior. Sunt condamnați penal și atât”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul conferinței de la Neptun, în contextul discuției privind proiectul ”Fără penali în funcții publice”.

Tot el susține că Senatul trebuie să introducă acest proiect de urgență pe ordinea de zi pentru ca mai apoi să fie organizat un referendum prin care românii să consimtă demiterea premierului Florin Cîțu. Amitim că șeful Guvernului a fost închis în SUA după ce a fost prins beat la volan.

Astfel ca după publicarea legii, domnul prim-ministru condamnat penal să organizeze referendumul pentru ca românii să se exprime dacă doresc penali în funcții publice. Cer Senatului și domnului Barna să introducă pe ordinea de zi proiectul ‘Fără penali în funcții publice‘”, a declarat Marcel Ciolacu.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.