Marcel Ciolacu: “Joi România va avea Guvern”

0
69
Marcel Ciolacu - sursa foto: Jurnalul Olteniei

Liderii PNL, PSD şi UDMR au finalizat duminică, 21 noiembrie a.c., discuţiile referitoare la formarea noului guvern. Conform informațiilor, partidul liberalilor va avea candidat pentru funcţia de premier și nu va deține portofoliul Finanţelor, Transporturile şi Secretariatul General al Guvernului.

Luni dimineaţă, 22 noiembrie a.c., liberalii vor avea o şedinţă a Biroului Politic Naţional, pentru a valida lista miniştrilor, de la ora 9:30. De asemenea, social democraţii au programată o şedinţă la ora 10:00 a Consiliului Politic Naţional, pentru a valida acordul politic cu PNL.

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu a declarat duminică după- amiază, după discuțiile cu liberalii faptul că joi, România va avea Guvern:

Vă spun că joi, 25 noiembrie a.c., România va avea un Guvern. În urma discuțiilor de astăzi, pot să spun că s-au uniformizat lucrurile. În contextul actual, în care România traversează o criză politică și sanitară existența unui guvern solid este necesară.”

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.