Marcel Ciolacu: “Trădătorii și fripturiștii care au ținut acest Guvern în viață, sunt răspunzători pentru acest dezastru!”

0
345
Marcel Ciolacu - sursa foto: Jurnalol Olteniei

După ce Partidul Social Democrat s-a făcut de rușine, după eșecul moțiunii de cenzură, deși se credea că au o majoritate zdrobitoare în Parlament, președintele partidului, Marcel Ciolacu tună și fulgeră la adresa colegilor. Mai nou, comentează pe marginea cifrelor privind îmbolnăvirile de COVID-19 din ultimele zile. El a adresat un mesaj tranșant celor care au „trădat” la moțiunea de cenzură și au ținut în funcție Guvernul PNL.

”Un nou RECORD negativ – 60 de morți de COVID-19! Secțiile ATI gem de bolnavi, România a depășit China la numărul infectărilor. CHINA!!! Toți trădătorii, toți fripturiștii, toți combinagii care au ținut acest Guvern în viață pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseiști a #PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel și toate partidele care au girat corupția, traseismul și prostia Guvernului PNL! Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocații dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflației, și cu o harababură totală în ceea ce privește începerea școlilor! Chiar dacă nu avem majoritate în Parlament, vom continua să luptăm și să venim cu soluții!”, a precizat Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

De precizat că PSD a încercat să dărâme guvernul liberal printr-o moțiune de cenzură, însă nu a reușit, întrucât nu a reușit să strângă la un loc destui parlamentari pentru a obține numărul de voturi suficient pentru ca moțiunea să treacă.

Zilele trecute, Marcel Ciolacu amenința că îi va da pe partid pe Cătălin Rădulescu, Adrian Potor și pe Carmen Dan, care au absentat la moțiunea de cenzură pe motiv de COVID-19.

Care colegi? Cei trei îmbolnăviți? Domnul Todor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Aceste incidente s-ar părea că aruncă în aer formațiunea politică, mai ales că deja s-au format mai multe tabere. De precizat că PSD se pregătește pentru reluarea moțiunii.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.