Marcel Ciolacu vrea alianță cu Pro România și ALDE

0
204
Marcel Ciolacu şi Victor Ponta - Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, 5 iunie, a.c., că îşi doreşte o reîntregire a stângii din România. Astfel, el nu exclude o alianţă cu Pro România şi ALDE, cel puţin în perspectiva alegerilor locale.

Eu doresc o reîntregire a stângii. Am declarat acest lucru, am făcut anumiţi paşi, am dat o decizie în interiorul partidului – pentru prima oară fiecare organizaţie judeţeană decide ce alianţe face. Sunt multe organizaţii judeţene care doresc o alianţă cu Pro România, am luat act şi de anumite declaraţii ale domnului Victor Ponta”, a declarat Ciolacu la interviurile DC News, citat de Agerpres.

El a adăugat că „i-a întins o mână” liderului Pro România, Victor Ponta, şi depinde acum de acesta ce decizie va lua.

Nu ascund faptul că ieri (joi – n.r.) am avut o discuţie cu domnul Victor Ponta şi încercăm să depăşim anumite momente. Mâna întinsă din partea PSD este una reală, decizia îi aparţine în acest moment domnului Victor Ponta. Noi suntem deschişi pentru astfel de alianţe, în primul rând de reîntregire a stângii, apoi categoric trebuie să avem un program politic comun”, a adăugat liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.