Marea dorință a lui Gheorghe Hagi, la ceas aniversar: „Îmi doresc să fim campioni anul acesta”

0
1181

Managerul Farului, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică, 5 februarie a.c., în ziua în care împlinește vârsta de 58 de ani, că își dorește să fie campion cu echipa sa, anul acesta. Totodată, celelalte două dorințe ale lui Hagi sunt să antreneze o echipă mare de club și o echipă națională.

Îmi doresc să câștigăm, să fim campioni anul acesta. Bineînțeles, cele două dorințe ale mele, ca antrenor: să antrenez o echipă mare, nu dau nume sau o națională”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a mulțumit tuturor, cu ocazia zilei sale de naștere.

„Este o zi fericită pentru că este ziua în care m-am născut. Le mulțumesc, în primul rând, părinților mei, care m-au adus pe lume, după aceea, familiei, am o familie frumoasă și tuturor prietenilor (…) Mă simt bine, sunt sănătos și încărcat, ambițios, motivat să devin mai bun, să fac lucruri mai bune, cu entuziasm mult, mai ales că aici, la Constanța, am plecat într-un proiect foarte important, unde încercăm să creăm o mentalitate de învingători, o mentalitate foarte bună”, a mai adăugat „Regele”.

Context:

Gheorghe Hagi, cel mai emblematic jucător din istoria fotbalului românesc, împlinește 58 de ani. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei de fotbal a României, cu 35 de goluri marcate, în 125 de meciuri, la egalitate cu Adrian Mutu.

“Regele” a fost ales de șapte ori fotbalistul anului în România, a ieșit de două ori golgheter în prima ligă din Turcia, a câștigat de două ori Supercupa Europei, cu Steaua și Galatasaray. Cu echipa din Turcia a obținut și Cupa UEFA.

A jucat la două din cele mai titrate formații din lume, Real Madrid și Barcelona, cu care a câștigat de patru ori Supercupa Spaniei, de două ori cu Barcelona și de două ori cu Real Madrid.

Are trei titluri de campion cu Steaua București și patru titluri cu Galatasaray. Cu cea din urmă a câștigat de două ori Cupa Turciei și de două ori Supercupa Turciei, iar cu Steaua București a mai obținut alte două Cupe ale României.

Ca antrenor a cucerit titlul, Cupa României și Supercupa cu Viitorul Constanța, dar și Cupa Turciei cu Galatasaray.

În prezent este managerul clubului Farul Constanța, care se află pe locul al doilea în Superligă, la doar două puncte distanță de CFR Cluj, prima clasată.

Petruț IACOB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.