Marea reîntâlnire! „O sole mio” şi „Magic Swing”, primele spectacole post-pandemie la „Oleg Danovski”. Vlădescu: „Aşteptăm cu emoţie revederea cu publicul nostru”

0
1117

Se dă semnalul reînsufleţirii vieţii culturale constănţene, după o perioadă dificilă şi neobişnuită din cauza pandemiei de COVID-19. Deschiderea teatrelor din România spre publicul lor este deja posibilă de câteva zile.

🆕Spectacole în aer liber la #Constanta „O Sole Mio” și „Magic Swing” se joacă în acest weekend în Parcul Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovski 🎀🎊🎼Evenimentele, organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, au loc pe terasa teatrului, astăzi, 06 iunie și mâine , 07 iunie, începând cu ora 20:00.🎤În aceste momente, publicul constănțean este invitat la o adaptare muzicală a spectacolului de divertisment „O Sole Mio”. În compania fermecătoare a muzicii italienești, veți putea trăi momente de relaxare și bucurie alături de talentații soliști vocali și artiști lirici constănțeni.💃Duminică, veți avea ocazia să vă reîntâlniți cu muzica de neuitat a genurilor swing, pop, rock, musical a anilor ’50,’60,’70,’80,’90 în spectacolul „Magic Swing”. 📍Spectacolele se vor desfășura cu respectarea reglementărilor privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS –COV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, reglementări cuprinse în Ordinul emis de către MINISTERUL CULTURII nr.2.879 din 29 mai 2020, și de către MINISTERUL SĂNĂTĂȚII nr.967 din 29 mai 2020.📍În perimetrul asigurat de organizatori este permisă participarea spectatorilor în limita scaunelor puse la dispoziție, capacitatea spațiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune. 📍Toate instrucțiunile de participare pentru a preveni contaminarea cu noul coronavirus SARS-COV-2 sunt afișate pe site-ul instituției www.tnobconstanta.ro și pe pagina de Facebook -Teatrul Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”.➡️Evenimentele vor fi organizate săptămânal, sâmbăta și duminica, de la ora 20:00, în aceeași locație, până în data de 31 august. 🆓Accesul publicului la primele 4 reprezentații este gratuit.TNOB "Oleg Danovski"#spectacoleinaerliber#Constantafrumoasa

Publicată de Primăria Constanța pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” și-a asumat curajul propunerii unor evenimente în aer liber și îşi invită publicul pentru a participa la două concerte. Evenimentele sunt programate în acest week-end, în parcul din faţa teatrului.

Secvențe din opereta ”Voievodul Țiganilor” – J. Strauss

În așteptarea marii reîntâlniri, vă trimitem dragostea noastră! Sponsor oficial: Enel RomâniaSecvențe din opereta ”Voievodul Țiganilor” – J. Strauss – 17 noiembrie 2019Regia artistică, Libret, Text proză, Scenografie, Light design – LUCIA CICOARĂ-DRĂGANSoliști DAIANA GAVRILESCU, BOGDAN OCHEȘEL, DORU IFTENE, LAURA EFTIMIE, LUCIA MIHALACHE, IULIAN BRATUOrchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”Conducerea muzicală – GHEORGHE STANCIU, Maestru cor – ADRIAN STANACHE Pentru a vizualiza restul înregistrărilor din această serie accesați link-ul următor https://www.facebook.com/watch/TNOBConstanta/1908341242632984/—————–Pentru a vizualiza înregistrările din seria ”In loc de cuvinte…” accesați link-ul următor https://www.facebook.com/watch/TNOBConstanta/2519410451642142/

Publicată de Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski pe Miercuri, 3 iunie 2020

Astfel, sâmbătă, 6 iunie, ora 20.00, va putea fi văzută o adaptare muzicală a spectacolului de divertisment “O sole mio”, oferind publicului momente de relaxare şi emoţie vie alături de solişti vocali şi artişti lirici constănţeni, în compania fermecătoare a muzicii italieneşti.

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Duminică 07 iunie, ora 20, este programat un spectacol-concert intitulat “Magic Swing”, propunând 90 de minute de hituri celebre din genurile swing, pop, rock şi musical din anii’50-’90.

Artişti vor evolua pe terasa teatrului. Evenimentele sunt programate să aibă loc în fiecare săptămâna, sâmbăta şi duminica, la aceeaşi oră, 20.00, până în data de 31 august 2020. Primele 4 seri sunt cu intrarea liberă, capacitatea spaţiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune. În perimetrul asigurat de organizatori este permisă participarea spectatorilor în limita scaunelor puse la dispoziţie. Singurele posibile motive de anulare a evenimentelor ar putea fi doar condiţiile meteo neprielnice.

Daniela Vlădescu, director general al Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski”, a declarat înaintea evenimentului faptul că: “Aşteptăm cu emoţie revederea cu publicul nostru, toată lumea are acel entuziasm pe care îl ai înaintea unui debut, totul este foarte nou pentru noi toţi, dar sperăm să reuşim să regăsim, împreună cu spectatorii, drumul spre normalitate, din acest început de vară la Constanţa. Artiştii sunt născuţi sub o stea generoasă şi unică şi poartă un har pe care puţini îl primesc. Artiştii sunt meniţi să trăiască dincolo de timp şi de propria lor viaţă, în amintirea celor pe care i-au ajutat să trăiască mai frumos. Artiştii, chiar dacă nu primesc întotdeauna ceea ce merită, pot vindeca suflete bolnave prin cuvânt şi gest, prin sunet şi imagini şi pot hrăni oameni dornici de sensibilitate şi de iubire. Aşa stând lucrurile, de ce ar trebui ca noi, artiştii, să fim altfel decât optimişti? TOTUL VA FI BINE!”

Ambele spectacole sunt organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa, al Direcţiei Generale a Poliţie Locale a Municipiului Constanţa, al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa şi al Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa.

Pentru aceste două evenimente, Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” s-a pregătit să respecte toate reglementările privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS -COV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii, reglementări cuprinse în Ordinul emis de către Ministerul Culturii nr.2.879 din 29 mai 2020, şi de către Ministerul Sănătăţii nr.967 din 29 mai 2020.

Toate instrucţiunile de participare în spiritul prevenirii contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2 sunt afişate pe site-ul www.tnobconstanta.ro şi pe adresa de FB – Teatrul Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.