Masca de protecție rămâne obligatorie în spațiile publice închise și în cele deschise aglomerate din Constanța

0
1374
foto: Guliver/GettyImages

Joi, 9 decembrie a.c., în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, a fost votată hotărârea nr. 161.

În localitățile din județul Constanța rămâne valabilă obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în spațiile publice închise, spațiile comerciale, spațiile publice deschise cu aglomerări de persoane, mijloacele de transport în comun, locul de muncă, piețe, târguri și locurile unde se formează cozi.

Indiferent de rata de incidenţă cumulată la 14 zile, Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din județul Constanța vor adopta hotărâri pentru dispunerea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectând prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1242/2021.

Primăriile din județul Constanța vor comunica, până în data de 10.12.2021, ora 14.00, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, la adresa de e-mail deconcentrate@prefecturaconstanta.ro, hotărârile adoptate de CLSU pentru dispunerea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe raza U.A.T.-urilor, cu respectarea prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 1242/2021.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.