Măsuri suplimentare de comunicare cu familiile pacienților internați la ATI la Spitalul Județean Constanța

0
327
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Ap. Andrei“ Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța și colectivul secției clinice Anestezie Terapie Intensivă vin în sprijinul familiilor pacienților internați în secția ATI prin crearea unui program distinct de oferire a informațiilor.

Astfel, zilnic, între orele 12.30-13.30, un medic din cadrul secției ATI se va afla pe holul principal al unității medicale, la intrarea vizitatorilor, în apropierea Biroului de Informații, unde va discuta cu aparținătorii desemnați ai pacienților internați în secția ATI.

Persoanele care se vor prezenta la spital pentru informații, vor purta în permanență mască de protecție. Accesul pe holul unității se va realiza cu respectarea normelor de distanțare.

Având în vedere că programul de vizită este suspendat din cauza pandemiei, am recurs la această măsură pentru a veni în sprijinul familiilor pacienților internați la ATI, care trec prin momente deosebit de dificile.

În continuare, pentru cei care nu se vor prezenta la spital, rămâne valabilă alternativa comunicării telefonice, după cum urmează:

PROGRAM PRELUARE APELURI

SECȚIE ATI NON COVID 

Telefon: 0241.66.22.22

Interval orar 13.30-14.30 și  20.00-21.00 ATI COVID (linie specială pentru toți aparținătorii desemnați ai pacienților diagnosticați COVID)

Telefon: 0736603824

Interval orar 10.00-13.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.