Maurer Imobiliare mai ridică două blocuri în Tomis Plus

0
671

Dezvoltatorul imobiliar Maurer își continuă proiectul din cartierul Tomis Plus și vrea să mai ridice încă două blocuri unul de șapte etaje și unul de nouă. Precizăm că dezvoltatorul a cerut în luna octombrie să modifice proiectul a patru imobile unde, la subsolul acestora să fie amenajate săli de sport care să deservească proprietarii de apartamente.

În cartierul Tomis Plus cei de la Maurer au deja avizele necesare pentru opt blocuri, unele ridicate de ceva ani și locuite deja, altele încă în construcție. Pandemia de coronavirus a încetinit lucrările, însă asta nu i-a împiedicat să facă documentațiile pentru încă două imobile.

Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, anunţă publicul interesat că pentru proiectul „Construire imobile locuințe colective S+P+9ETAJE si S+P+7ETAJE” nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. Blocurile vor fi construite pe strada Milano nr.23, parcela VN296/3. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța, pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 20 decembrie 2020.

Mihaela GIUGLEA

https://focuspress.ro/blocurile-de-la-maurer-din-tomis-plus-vor-avea-sali-de-sport-private-la-subsol/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.