Meci chinuit. România face 3-2 cu Macedonia

0
40

România a debutat cu dreptul în campania pentru Cupa Mondială din 2022. Un drept mai șontâc, dar totuși drept. Elevii lui Mirel Rădoi au învins, pe Arena Națională, Macedonia de Nord cu 3 la 2.

Macedonia de Nord a dominat primele minute, dar Vlad Chiricheș a luminat jocul tricolorilor cu o pasă de geniu pentru Florin Tănase, care a deschis scorul cu un șut la colțul lung.

România a avut și noroc în disputa de pe Arena Națională. Florinel Coman s-a accidentat în minutul 11, iar Mirel Rădoi a fost forțat să îl arunce în luptă pe Mihăilă.

Fostul oltean a făcut 2 la 0 imediat după pauză.

România a cedat inițiativa, Florin Niță a făcut o gafă de Liga a VI-a, dar totul părea a merge în favoarea noastră. Macedonia a avut nevoie de doar 2 minute pentru a egala. Ademi și Trajkovski au marcat pentru un neverosimil 2 la 2.

Salvarea noastră a venit de la Hagi… Ianis Hagi, care și-a asumat răspunderea unui șut care s-a oprit în plasă.

S-a încheiat 3 la 2, dar România nu a convins. Singurul mare plus poate fi bifat la capitolul psihologie. România a controlat meciul de la un capăt la altul, dar a câștigat pentru că, pur și simplu, Macedonia de Nord nu a avut forța de a specula erorile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.