Meciul dintre Tyson și Holyfield: se bat pentru 200 de milioane de dolari

0
206
sursa foto: Digisport.ro

Evander Holyfield, 58 de ani, şi Mike Tyson, 54 de ani, sunt pe cale să bată palma pentru o luptă istorică, a treia între doi dintre mari campioni ai boxului profesionist, digisport.ro

Dacă va fi pusă în practică, iniţiativa lui Holyfield va reprezenta ceva istoric şi sunt estimate venituri în jurul a 200 de milioane de dolari, adică aproape 170 milioane de euro, care vor fi folosiţi în scop caritabil.

Meciul caritabil dintre Tyson-Holyfield, care poate strânge 200 de milioane de dolari 

Propunerea vine de la Holyfield, despre care The Sun spune că îşi doreşte să încheie într-un mod special trologia disputelor cu Tyson. “Oamenii fac ceea ce aleg să facă şi indiferent de motivul pe care îl au, o fac“, a spus Evander.

“Ceea ce vă pot spune este că echipa mea vorbeşte cu cea a lui Mike, aşa că aştept o decizie. Ei comunică chiar acum. Chestia este că eu continui să mă antrenez pentru asta, ştiu că într-o zi se va întâmpla asta şi sunt pregătit pentru el. Sunt OK”, a spus Tyson.

La revanşa de acum 24 de ani, Tyson l-a muşcat de ureche pe Holyfield şi a fost descalificat

Mike Tyson, 54 de ani, a fost învins de Evander Holyfield în 1996. Dar revanşa a fost cea care a rămas în memoria oamenilor, nu pentru luptă, ci mai ales pentru ce a putut să facă Tyson. Mike a fost descalificat în runda a 3-a după ce l-a muşcat de ureche pe adversarul său.

“Va fi cea mai mare luptă posibilă. Acesta este adevărul sincer. Cred că Mike are mesajul meu. E decizia lui dacă va accepta sau nu”, a mai spus Holyfield.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.