Meciul revanșă dintre Alex Filip și Daniel Stefanovki, în cadrul galei OSS Fighters 6: miza este centura Superkombat

0
1317

Mult așteptata gală OSS Fighters, ediția șase va avea loc în scurt timp, mai precis în luna august a acestui an, pe data de 21, începând cu ora 20:30.


În cadrul acestei gale, cunoscutul luptător constănțean, Alex Filip își va disputa ultimul meci.
Adversarul său este Daniel Stefanovki, iar partida va fi una pe cinste cu o miză uriașă.

“Pe data de 21 august voi disputa ultimul meci din cariera mea și o voi face la cel mai înalt nivel cu o miza uriașă: centura Superkombat la categoria -81 kg împotriva lui Daniel Stefanovski , în fața căruia am de luat o revanșa! Vă invit să fiți alături de mine și să urmăriți o gală incendiară cu meciuri inedite!”, a scris Alex Filip pe pagina sa de Facebook.

“Ca în fiecare an în luna august cel mai important show sportiv al luptelor de contact este la Mamaia! OSS FIGHTERS 06 pregătește un eveniment sportiv de excepție dedicat celui mai îndrăgit sportiv constănțean dar și promotorul galelor OSS FIGHTERS, care își va disputa ultimul meci din cariera ~ ALEX FILIP ! V-am pregatit un fightcard spectaculos cu lupte și confruntări inedite și mult asteptate de dumneavoastră! Evenimentul se va desfășura în conditiile impuse de reglementarile autorităților, deci biletele sunt LIMITATE!”, se precizează pe pagina de socializare OSS Fighters.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.