Medalii pentru pugiliștii de la CS Năvodari la Cupa României

0
352
Sportivii medaliați - Foto: Club Sportiv Năvodari

Pugiliștii de la CS Năvodari au avut o evoluție foarte bună în cadrul Cupei României la box pentru seniori, care s-a desfășurat la Arad în perioada 1-5 decembrie.La categoria 69 de kg, Alexandru Cuciureanu s-a dovedit a fi cel mai bun, reușind victorii pe linie și devenind câștigător al Cupei României, adjudecându-și medalia de aur.

Medalie de bronz a obținut Eduard Jipeanu la categoria 63 de kg, care din păcate, pentru a treia oara în carieră a fost trădat de umărul drept. Această accidentare l-a obligat pe sportiv să rămână doar cu bronzul, deși era favorit la medalia de aur, pe viitor, el dorind să rezolve această problemă medicală pentru a nu mai avea necazuri.

Totodată, sportiva Maria Cimpoeru de la CS Năvodari a obținut medalia de bronz la Campionatul European de box feminin pentru juniori, de la Sofia, prima din istoria boxului feminin din Dobrogea.

Secția de box de la CS Năvodari (antrenori Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu) încheie anul competițional 2020 cu un bilanț foarte bun: 10 medalii de aur la Campionatele Naționale de box și Cupa României, 3 medalii de bronz la Campionatele Naționale și Cupa României, o medalie de bronz la Campionatul European, un meci câștigat la pro în gala Colosseum Tournament cu sportivul Alexandru Cuciureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.