Medgidia: 6000 de lumânări au fost aprinse, de reprezentanții administrației locale, la mormintele celor adormiți

0
1052

Din cauza restricțiilor impuse în această perioadă de Ordonanțele Militare, care interzic deplasarea la cimitir, în noaptea Învierii Domnului, Primăria Municipiului Medgidia, prin Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat, a aprins la fiecare mormânt câte o lumânare pentru sufletele celor adormiţi.

S-au aprins 6.000 de lumânări la mormintele adormiţilor în Cimitirul Ortodox din municipiul Medgidia. De asemenea, preotul Petrică Ciobanu, parohul Catedralei „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” și protoiereu al Protoieriei din Megidia, a înălțat o rugăciune pentru sufletele celor trecuți la cele veșnice.

“Sperăm ca aceast gest să vă aducă liniște și împăcare sufletească, având în vedere că și cei dragi nouă și trecuți în neființă vor primi Lumina de la Mormântul Sfânt”, au declarat reprezentanţii administraţiei locale. “Această perioadă de încercare, pe care o traversăm cu toții, când omenirea pare că s-a oprit în loc, reprezintă de fapt timpul unui nou început, în care vom primi lecții importante despre ceea ce înseamnă iertare, toleranță, înțelegere și empatie. Așa cum am afirmat de multe ori, împreună suntem mai puternici și împreună vom trece cu bine peste toate! Cu lumânări aprinse şi sufletul curat să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT!”, le-a transmis primarul Valentin Vrabie localnicilor.

M.G

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.