Medgidia: iată când are loc cea de-a treia acţiune de dezinfecţie în scările de bloc

0
257

Pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Primăria Municipiului Medgidia informează că va demara cea de-a treia acţiune de dezinfecţie, în perioada 21 – 25 aprilie 2020. Aceasta se va desfășura în toate scările de bloc și în spaţiile publice închise de pe raza municipiului Medgidia.

Dezinfecția se va efectua prin pulverizare de soluție lichidă, cu utilaje portabile, cu scopul combaterii virusurilor și a bacteriilor, care pot apărea în spațiile comune și spațiile publice închise.

Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății și se găsesc în nomenclatorul substanțelor avizate în profilaxia sanitar-umană din România. Produsul utilizat nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu produce un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa a III-a de toxicitate.

Administratorii imobilelor de locuit din municipiul Medgidia sunt sfătuiți să ia toate măsurile necesare în sensul asigurării accesului echipelor de intervenție în spațiile comune.

Facem precizarea că prima acțiune de dezinfecţie s-a desfășurat în perioada 17 – 21 martie 2020 și a vizat TOATE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT și INSTITUȚIILE PUBLICE de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Medgidia, iar cea de-a doua acțiune de dezinfecţie a fost executată în perioada 30 martie – 06 aprilie 2020 și a vizat toate scările de bloc din municipiul Medgidia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.