Medicul Adriana Câmpeanu, noul preşedinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța: “Aveţi încredere”

0
1417
Dr. Adriana Teodora Câmpeanu
Dr. Adriana Teodora Câmpeanu

Medicul Adriana Teodora Câmpeanu a fost ales preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa. Pe ordinea de zi a ședinței de luni, 8 februarie a.c., a Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, printre alte subiecte de interes, s-a aflat alegerea președintelui Consiliului de Administrație.

Colegii mei au decis ca eu să preiau această poziție și să mă asigur că activitatea acestei unități sanitare de importanță majoră pentru municipiul și județul Constanța să continue în cei mai buni parametri. Vă mărturisesc că este o provocare pentru mine și că mă voi implica total în această activitate. De altfel, una dintre propunerile mele de astăzi a fost adoptarea planului de strategie al spitalului, un document extrem de necesar pentru viitoarele proiecte de dezvoltare. Aveți încredere!“, susţine dr. Adriana Teodora Câmpeanu, preşedinte al Comisiei pentru activităţi ştiinţifice, învăţământ, sănătate, cultură, sport, culte şi protecţie socială din Constanţa. Medicul a declarat, pentru Focus Press, faptul că “nu exista un astfel de plan de strategie al spitalului și am suspus la vot realizarea unuia”

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.