Medicul Kenan Mustafa de la Spitalul Medgidia, decorat de președintele Iohannis de 1 Decembrie

0
2821
Medicul Kenan Mustafa, decorat de Președintele României

Un tânăr medic de la Spitalul Municipal Medgidia, secția A.T.I., a fost decorat de președintele României cu ”Ordinul Meritul Sanitar în grad de ofițer”, de Ziua Națională a României.

Este vorba despre medicul Kenan Mustafa, decorat de președintele Iohannis, împreună cu ate câteva zeci de cadre sanitare. Mai precis, este vorba despre 46 de medici, 15 asistenți și 20 de profesori care au fost decorați de președintele țării. Această decorație a fost primită în semn de apreciere pentru activitatea depusă în vederea combaterii pandemiei.

După terminarea ceremoniei, Klaus Iohannis a ținut și un discurs cu ocazia Zilei Naționale, în care a ținut să le mulțumească cadrelor medicale și didactice, pentru toate eforturile depuse pentru țară.

La rândul său, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, l-a felicitat pe medicul Mustafa printr-un mesaj pe Facebook.

Țin să îi mulțumesc și să îl felicit pentru efortul depus în lupta cu acest virus nemilos. Pandemia ne-a schimbat complet viața, iar astfel de exemple de persoane curajoase și determinate sunt o speranță pentru noi, toți.Totodată, activitatea tuturor celor aflați în linia întâi este de apreciat. Felicitări, domnule doctor Kenan Mustafa! Constanța se mândrește cu astfel de oameni, care sunt o luminiță de speranță într-un tunel lung și întunecat“, a afirmat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.