Menajeră româncă din Italia, la un pas să fie omorâtă cu furtunul de duș de cel pe care îl îngrijea

0
186

Scene de groază în Italia! O româncă în vârstă de 46 de ani a fost bătută cu bestialitate și sugrumată cu furtunul de la duș de un bărbat în vârstă de 56 de ani, care locuia în San Donaci, în provincia Brindisi. În prezent, agresorul se află în arest la domiciliu, fiind acuzat de tentativă de crimă, relatează Realitatea.

Conform polițiștilor, episodul de violență a avut loc în noaptea dintre 21 și 22 septembrie. Din informațiile de până în prezent se știe că victima ar fi fost lovită în casa atacatorului. Când a scăpat din mâinile agresorului, românca s-a dus singură la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ea le-a spus medicilor că a fost bătută de un cunoscut, relatează Știri Diaspora.

Românca le-a povestit polițiștilor că a fost bătută cu pumnii și picioarele, apoi lovită cu o vază. De parcă asta nu ar fi fost tot, bărbatul a încercat să o sugrume cu furtunul de duș.

Femeia susține că între ea și bărbat era o relație profesională. Mai exact, aceasta mergea în casa bărbatului și făcea curățenie. 

Anchetatorii iau în calcul și o altă variantă și spun că atacul ar fi fost apogeul unei dispute violente apărute din pasiune.

Agresorul a fost arestat la doar câteva ore distanță după cumplitul act de violență. Bărbatul a fost plasat, deocamdată, în arest la domiciliu, fiind acuzat de tentativă de omor.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.