Mesajele liderilor constănțeni, cu ocazia Anului Nou

0
163

Președintele Consiliului Județean Constanța și cei doi vicepreședinți ai săi, primarul municipiului Constanța și viceprimarii săi, și prefectul județului Constanța au urat locuitorilor un an nou plin de realizări.

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, susține că și anul viitor va face tot ce ține de el pentru ca acesta să fie mai bun.

„În 2022, voi intra în Prefectura Constanța, în fiecare zi, cu aceeași motivație: să pun umărul la creșterea bunăstării constănțenilor. Rolul nostru, al autorităților, este orientat strict către dumneavoastră. Asta am făcut și în 2021, un an greu, plin de tumult și încercări, dar care ne-a dat multe lecții prețioase. Le-am înmagazinat, astfel încât și anul viitor să facem tot ce ține de noi să avem un 2022 mai bun. Constănțeni, la mulți ani!“, a transmis prefectul Silviu Coșa.

Iar președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a declarat: „Se încheie astăzi un an colorat de evenimente și amintiri pline de emoție. Vă doresc un 2022 plin de realizări, liniște sufletească și multă sănătate!“

Și vicepreședintele PNL al CJC crede că, împreună, putem face din 2022 un an al progresului. „Anul 2021 a fost un an al provocărilor. Împreună putem face din 2022 un an al soluțiilor și al progresului! Vă doresc sănătate și prosperitate! La mulți ani!“, a transmis Stelian Gima.

Colegul său de la USR își dorește ca în noul an politicienii să respire pentru a își respecta promisiunile din campaniile electorale din 2020.

„La bilanțul anului care se va încheia în curând, e imposibil să nu adaug marea dezamăgire a formulei actuale de guvernare, prin care lideri importanți ai acestei țări au întors cu cinism spatele celor care și-au pus speranța în ei. A fost șubrezită încrederea oamenilor în cei care îi conduc, și-așa aflată la cote dezastruoase numai judecând după prezența la vot.

În noul an, ar trebui să respirăm pentru a ne respecta promisiunile. În lumea asta, aproape totul e bazat pe încredere. Avem nevoie unii de alții și fără încredere nu putem construi mai nimic. La mulți ani!“, a declarat vicepreședintele USR al CJC, Petre Enciu.

Primarul Constanței își dorește să devenim mai buni cu cei de lângă noi și în tot ceea ce facem și susține că în 2022 ne vom bucura de ceea ce vorm realiza împreună.

„Dragii mei, ultimii doi ani au zburat ca vântul și iată-ne ajunși deja în pragul lui 2022. Tot ce îmi doresc în aceste momente este să fim mai înțelepți, să învățăm din greșelile lui 2021 și să devenim mai buni cu cei de lângă noi și în tot ceea ce facem. Anul ce vine este unul important pentru Constanța și sunt convins că ne vom bucura cu toții de ceea ce vom realiza împreună. Privind cu încredere și cu optimism spre viitor, vă doresc să fiți sănătoși, să petreceți frumos și să aveți un 2022 fericit! La mulți ani!“, a transmis primarul Vergil Chițac.

Viceprimarul PNL al municipiului-reședință de județ, Ionuț Rusu, ne urează: „Vă doresc un an nou cu sănătate, cu gânduri bune și realizări pe toate planurile. La mulți ani, dragi constănțeni!“

Și viceprimarul USR al Constanței a transmis un mesaj cu ocazia Anului Nou, susținând că pentru el interesele constănțenilor vor rămâne prioritare pentru el.

„2021 a fost un an al provocărilor neaşteptate, un an în care cu toţii am făcut tot posibilul pentru a trece peste nişte obstacole pe care nu le-am anticipat.

În 2021 am aflat că «Altfel» nu înseamnă neapărat «mai bine». Un an în care am avut multe lucruri de învăţat, cel mai important pentru mine fiind acela că vocea constănţenilor trebuie mereu ascultată şi luată în seamă, că aşteptările celui care te-a ales să faci treabă pentru el sunt mari şi aşa trebuie să rămână. Ştiu unde am greşit, ştiu ce am făcut bine şi ce se putea face diferit… Sunt sigur că alături de colegii mei vom demonstra că suntem aici pentru Constanţa, aşa cum ne-am propus de la bun început. Indiferent de context şi situaţie, interesele constănţenilor au fost şi vor rămâne prioritare în orice decizie sau demers pe care îl voi avea în 2022.

În noul an, vă doresc tuturor să realizaţi tot ce v-aţi propus, să aveţi succes şi să fiţi la fel de vigilenţi! La mulţi ani!“, a urat viceprimarul USR al Constanței, Florin Cocargeanu.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.