Mesajul disperat al unui muncitor pe o platformă din Marea Neagră: “Am ajuns la epuizare fizică și psihică”

0
1910
Sursa foto - facebook

Lucrătorii care  activează pe platformele din Marea Neagră au ajuns la disperare. Măsurile de izolare și alte restricții le-au afectat programul   de lucru, astfel încât au ajuns să își manifeste disperarea în toate modurile cu putință. Unul dintre ei a postat un mesaj pe facebook, cerând ajutor, din cauză că lucrează încontinuu de mai multe săptămâni, înfruntând canicula din ultima perioadă în condiții grele de muncă, întrucât, spun el, cei care trebuiau să  îi schimbe, se află în izolare de aproape două săptămâni.

Bună seara tuturor românilor! Fac un apel disperat la dumneavoastră! DSP Constanța vor să ne distrugă fizic, psihologic și psihiatric! Avem colegi care trebuiau să vină să schimbe la platformă, în izolare de doisprezece zile!  Au ajuns la disperare! Noi, cei care suntem de serviciu pe platformă, am ajuns la epuizare fizică și psihică, intrând în a șasea săptămână de serviciu a câte doisprezece ore zilnic, în niște călduri insuportabile! Iar domnii de la DSP își bat joc de noi în ultimul hal!”, se arată în postarea lui Vasile Țirca, muncitor pe platformă.

Iar el nu este singurul muncitor aflat în această situație. Împreuncă cu el  mai sunt și alții care înfruntă aceleași condiții 12 ore pe zi, de 5-6 săptămâni, fără oprire.

Vom reveni cu amănunte pe acest subiect.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.