Mesajul lui Horia Țuțuianu, după vestea că Felix Stroe va candida la președinția CJC

0
1342

Conducerea PSD a decis schimbarea candidatului pentru Consiliul Județean Constanța, Horia Țuțuianu fiind înlocuit cu Felix Stroe. Drept urmare, actualul președinte al CJ Constanța a transmis un mesaj către colegii de partid și primari.

Deși nu o spune în mod direct, Marius Horia Țuțuianu a lăsat să se înțeleagă că nu mai este candidat.

„Ne apropiem de finalul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Constața, patru ani de muncă susținută alături de dumneavoastră.
Gândurile mele bune sunt și acum pentru dumneavoastră asa cum au fost încă din prima zi în care mi am asumat această misiune.
A fost o onoare și o mândrie să vă sprijin din toate puterile mele, să lucrez împreună cu dumneavoastră în proiectele extraordinare dedicate cetățenilor județului Constanța.
Dragii mei colegi primari,experiența acumulată alături de dumneavostră în tot ceea ce înseamnă efortul pentru creșterea calității vieții constănțenilor ce contribuie la definirea mea ca om dedicat administrației publice locale.
În toată activitatea mea publică, însă, o caracteristică importantă a constituit-o gândirea social democrată, grija pentru fiecare locuitor al comunității,atenția pentru persoanele cu nevoi speciale, pentru seniorii județului nostru, dar în egală masură și pentru generațiile tinere.
Această trăsătură a fost în permanență liantul dintre mine și dumneavoastră.
Sunt mândru că sunt social- democrat și că vă sunt coleg.
Vă mulțumesc pentru toate eforturile depuse în acești patru ani , pentru gesturile mari și mici,pentru încurajări atunci când a fost cazul, pentru sfaturi ,atunci când am simțit nevoia.
Ramân al dumneavoastră coleg si tovarăș de drum“
a transmis „Cu deosebită considerație“, Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.