Mesajul primarului Constanței, Vergil Chițac, de Paște. ”Sunt foarte mândru de comunitatea unită pe care o formează orașul nostru”

0
261
Vergil Chițac, primarul Constanței

Sărbătoarea Paștelui este o zi care se petrece, de obicei, în familie, alături de cei dragi. Este al doilea an în care românii petrec sărătorile pascale în pandemie, însă în acest an cu mult mai puține restricții ca anul trecut.

Primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac, a transmis un mesaj cu ocazia sfintelor sărbători, mesaj prin care îi îndeamnă pe constănțeni să fie răbdători pentru că sfârșitul pandemiei este aproape.

”Dragi constănțeni, sunt foarte mândru de comunitatea unită pe care o formează orașul nostru și dați-mi voie să îmi exprim întreaga recunoștință pentru acest lucru. Vă urez să aveți parte de sărbători luminate și liniștite în brațele familiei și a acelora pe care îi iubiți. În același timp, vă doresc să rămâneți sănătoși, inspirați și răbdători, pentru că, în curând, ne vom întoarce la viața pe care ne-o dorim cu toții. Un Paște fericit tuturor!”, este mesajul primarului.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.