Mesajul unei paciente vindecate de COVID, pentru cadrele medicale de la Medgidia: “Sunteți niște eroi! Mulțumesc întregului personal pentru profesionalismul de care ați dat dovadă”

0
721

O pacientă COVID a fost salvată la Spitalul Municipal Madgidia. În semn de mulțumire, aceasta le-a scris că într-adevăr sunt niște eroi. Pacienții felicită personalul medical care respectă jurământul lui Hipocrate!

Acest mesaj lăsat de un pacient al Spitalului Municipal Medgidia îmi umple inima de bucurie și demonstrează că toate eforturile noastre de până acum nu au fost în zadar! În primul rând doresc să mulțumesc din nou personalului medical din Spitalul Municipal Medgidia pentru profesionalismul de care dă zilnic dovadă și pentru toate eforturile supraomenești pe care le face de la începutul acestei pandemii! Fără implicarea totală a acestor EROI, fără devotamentul cu care tratează pacienții, nimic din tot ce am reușit să realizăm acolo nu ar fi avut valoare. Degeaba ai clădiri noi și echipamente ultraperformante dacă nu ai OAMENI care să le folosească!

Mă înclin în fața personalului Spitalului Municipal Medgidia! Noi, toți medgidienii, suntem mândri de voi! Mă bucur că atunci când ipocriții mi-au sărit în cap că finanțăm un sistem medical destinat strict tratării bolnavilor de Covid, am luat decizia corectă de a ne asuma situația și de a pune umărul pentru a depăși cu bine această nenorocire care s-a abătut asupra noastră. Dacă am reușit să facem măcar un bine, să salvăm măcar o viață, atunci să îi mulțumim lui Dumnezeu”, susține primarul Valentin Vrabie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.