Meteo: Weekend cu temperaturi de până la 32 de grade Celsius în Dobrogea

0
190
sursa foto: digi24.ro

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână în regiunea Dobrogea. Joi, 8 iulie va ploua, însă de vineri, 9 iulie vremea va deveni călduroasă și disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime se vor ridica la 32 de grade Celsius.

Joi, 8 iulie a.c., ora 9.00- Vineri, 9 iulie a.c., ora 9.00

Vremea va fi în general instabilă ziua, când cerul va prezenta înnorări temporare și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului; izolat vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă pot fi mai insemnate. Noaptea, cerul se va degaja treptat, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime, în ușoară scădere față de ziua precedentă, se vor încadra între 24 și 28 de grade, iar cele minime între 18 și 22 de grade.

Vineri, 9 iulie a.c., ora 9.00- Sâmbătă, 10 iulie a.c., ora 9.00

Vremea va fi în general frumoasă, dar va deveni călduroasă în partea continentală a Dobrogei, unde și disconfortul termic va fi mai ridicat. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 31 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 16 și 22 de grade.

Sâmbătă, 10 iulie a.c., ora 9.00- Duminică, 11 iulie a.c., ora 9.00

Vremea se va menține în general frumoasă și călduroasă în partea continentală a Dobrogei, unde și disconfortul termic va fi mai ridicat. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 31 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 18 și 23 de grade.

Duminică, 11 iulie a.c., ora 9.00- Luni, 12 iulie a.c., ora 9.00

Vremea se va menține în general frumoasă și călduroasă în partea continentală a Dobrogei, unde și disconfortul termic va fi mai ridicat. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 32 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa între 19 și 23 de grade.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.