Metodă de înșelăciune. Mai mulți indivizi care pretindeau că sunt inspectori ai Primăriei Constanța au încercat să intre în casele oamenilor

0
1065

În ultimele zile, o serie de indivizi care s-au recomandat a fi de la Primăria Municipiului Constanța, fără a prezenta niciun document de identitate, au abordat mai mulți constănțeni sub pretextul completării dosarului pentru acordarea tichetelor sociale, le-au solicitat documentele de identitate și au încercat să pătrundă în case.

Primăria Municipiului Constanța susține că NU are nicio legatură cu aceste acțiuni, NU le încurajează și se disociază total de ele.

”Vă recomandăm să nu permiteţi accesul în locuinţă celor care vin să vă prezinte diverse „promoţii”, în scop caritabil sau pentru sondaje de opinie. Dacă sună la uşă persoane ce pretind că reprezintă instituţii care oferă servicii publice, nu le lăsaţi să intre în casă decât după verificarea documentelor de identitate, respectiv ale celor de serviciu”, susțin reprezentanții Primărie.

Nu oferiţi informaţii necunoscuţilor despre bunurile pe care le deţineţi sau despre vecini, nici măcar celor care susţin că sunt reprezentanţii unor instituţii, dar nu pot face această dovadă.

Nu comunicaţi date despre plecarea de acasă pentru o perioadă mai lungă în convorbirile cu alte persoane sau pe reţele de socializare.

În cazul în care vă confruntaţi cu asemenea situaţii, adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate secții de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112. De asemenea, puteți apela Direcția Generală Poliția Locală Constanța – 0241484205.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.