Michael Gudu, candidat PNL Tulcea pentru un mandat de deputat: “Pe Orlando Teodorovici nu cred că l-am văzut de 3 ori în județ, în 4 ani de zile”

0
1102

Consilierul județean tulcean Michael Gudu a prezentat, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, concluziile alegerilor din 27 septembrie – liberalii și-au adjudecat majoritatea în Consiliul Local Municipal, în Consiliul Județean și Primăria municipiului reședință de județ. Președinția CJ Tulcea rămâne, totuși, la PSD.

“Rezultatul de la locale este unul care ne mulțumește, pe de o parte, iar pe de altă parte ne întristează puțin, pentru că, deși noi am câștigat 3 din cele 4 bătălii de la locale (…), am pierdut bătălia la președinția Consiliului Județean. Însă scorul, per ansamblu, este bun, pentru că am bătut la scor politic PSD-ul. În Consiliul Județean, de exemplu, noi avem 13 mandate de consilieri județeni, iar PSD a câștigat 12.  În componența CJ au mai intrat încă 2 partide, Pro România – 3 și PMP – 2 consilieri județeni. (…) La nivelul Consiliului Local Municipal, sunt 9 consilieri locali PNL, PSD are 7 consilieri, ecologiștii au 2, 2 de la USR-PLUS și 2 de la Pro România”, a spus Gudu.

Experiența acumulată în Consiliul Județean l-au determinat pe Michael Gudu să își depună dosarul de candidatură pentru Parlamentul României, iar în urma votului colegilor, în momentul de față el se regăsește pe locul 2 în lista PNL Tulcea pentru Camera Deputaților: “Recunosc că m-a suprins plăcut votul dat de colegii mei la momentul validării candidaturii (…)”.

Cât de bine au reprezentat parlamentarii aleși în 2016 interesele județului Tulcea în Parlament se poate sesiza, a comentat Gudu, în componența actualelor liste de candidați, indiferent de partid. “Doar două nume din mandatul 2016-2020 se regăsesc pe listele de acum”, a spus liberalul. Referitor la adversarul politic al PNL, Michael Gudu a apreciat că PSD demonstrează că nu își respectă electoratul, având în vedere că promovează persoane care nu sunt din Tulcea. “Pe Orlando Teodorovici nu cred că l-am văzut de 3 ori în județ, în 4 ani de zile”, a afirmat Michael Gudu. De precizat că Teodorovici deschise lista PSD Tulcea pentru Senat. “Îndemn tulcenii să voteze un tulcean. Dl Teodorovici este adus de la București pe lista de candidați, nu este din Tulcea, deci nu văd în ce măsură există acea legătură între electoratul tulcean și domnia sa”.

În continuarea interviului, Michael Gudu a explicat care sunt prioritățile sale legate de posibila funcție în Parlament: drumurile, rețeaua de apă și canal etc. În încheiere, liberalul a transmis tulcenilor să participe la vot, să aibă încredere că sunt luate toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 și, desigur, să voteze PNL!

 Declarațiile complete pot fi urmărite în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.