Microbuz furat din Italia, depistat în România de către polițiștii de frontieră

0
217
Mașina dată în consemn de autoritățile italiene. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat la controlul de frontieră un autovehicul în valoare de 90.000 lei, căutat de autoritățile din Italia.

În dimineața de 29 decembrie, în jurul orei 7.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră un cetățean turc, în vârstă de 40 ani, la volanul unui autovehicul marca Opel.

Cu ocazia verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autovehiculul se afla în atenția autorităților, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Italia.

Bărbatul aflat la volanul mijlocului de transport a declarat că autovehiculul a fost cumpărat din Italia de către soția sa, cunoștea că există un litigiu cu privire la mijlocul de transport dar l-a folosit considerând că nu va fi depistat de către organele de control.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 1, Cod Penal, iar maşina în valoare de aproximativ 90.000 lei a fost indisponibilizată la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.