Mihai Lupu anunţă că, după ce va fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean, îl eliberează pe Felix Stroe din funcţia de director al RAJA

0
2419

Liberalii au descris exact ce s-a petrecut vineri, 14 august, la PSD Constanţa: preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu nu a avut curaj să meargă la şedinţa la care ştia că se va vota schimbarea sa din postura de candidat al PSD pentru Consiliu. Felix Stroe, de cealaltă parte – cel care a fost desemnat candidat la şefia CJC -, abia aştepta să primească “binecuvântarea” de la centru, consfinţită de votul colegilor săi de la Constanţa din Biroul Permanent Judeţean, pentru a se răzbuna! Motivul răzbunării: la un moment dat, Horia Ţuţuianu a încercat să îl înlăture de la conducerea PSD şi de la RAJA, dar…, din nou, nu a avut curaj să ducă demersul până la capăt.

Iată cum a descris candidatul PNL, Mihai Lupu, situaţia: “Lupta din interiorul PSD este doar despre jocuri din culise, despre putere, nici pe departe despre programe sau platforme de guvernare locală. Țin să subliniez câteva lucruri extrem de importante pentru locuitorii județului Constanța: 1. Din prima mea zi în calitate de președinte al Consiliului Județean, voi schimba din funcții publice toți directorii CJ care nu fac performanță, care au probleme de integritate și care sunt reprezentanți ai sistemului corupt al PSD și nu numai. 2. În capul listei se află Felix Stroe, căruia chiar de azi îi spun că voi analiza, încă din prima zi, activitatea sa, astfel încât să fie eliberat din funcție cu celeritate. 3. Eliberăm tot ce înseamnă funcție publică ocupată de către PSD-iști, de cumetri, amante și secretare. Este timpul ca oamenii profesioniști să arate ce pot și ce știu! Aceste 3 puncte sunt angajamente clare, pe care astăzi, în mod oficial, le fac cunoscute constănțenilor. Este timpul ca administrația să facă administrație, politicienii să facă politică, iar relațiile de familie să se desfășoare în spațiul privat. De când este #BogdanHuțucă președinte al filialei PNL Constanța, a trasat o linie clară de război cu PSD, iar în aceste alegeri, vom face tot ce ne stă în putere ca să construim un parteneriat pe termen lung cu fiecare locuitor din județul Constanța, astfel încât să punem capăt acestui dezastru administrativ din Constanța, numit PSD. Fiecare membru al filialei noastre știe bine că victoria, în aceste alegeri, va fi împotriva rămășițelor unui sistem corupt, blazat, fără viitor, numit PSD. #PNL merge pe un singur drum: Constanța, înainte de toate, pentru că ne pasă și mai ales pentru că suntem motivați de ideea că se poate mai mult și mai bine pentru fiecare locuitor!“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.