Mihai Lupu şi Vergil Chiţac au depus dosarele de candidatură

0
523

Candidații la Primăria, respectiv Consiliul Județean Constanța, Vergil Chițac și Mihai Lupu s-au aflat duminică, 16 august a.c., la Instituția Prefectului Județului pentru depunerea dosarelor de candidatură. A fost prezet şi președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

“9.200 de constănțeni au susținut candidatura domnului Chițac la Primăria Constanța, și țin să le mulțumesc. PNL a demonstrat anul trecut că s-a implicat în lupta anti PSD”, a spus Huțucă.

“PNL a luat decizii foarte complicate într-o perioadă foarte grea. A fost în avanpost într-o perioadă de pandemie și criză economică, dar a demonstrat că se poate, Guvernul liberal s-a luptat pentru locurile de muncă, să atragă acele fonduri de relansare a economiei. Acesta este planul nostru și pentru Constanța. Am adus în fața dumneavoastră doi candidați, cei mai potriviți pentru funcțiile la care candidează”, a mai spus preşedintele PNL Constanţa.

“Astăzi am depus candidatura mea la Primăria Municipiului Constanța, ceea ce știați deja, astăzi s-a formalizat. Încercăm să scoatem Constanța din ghearele mafiei PSD-iste. Nu avem mai nimic, locuri de joacă, săli de sport, traficul este groaznic”, a declarat, la rândul său, candidatul la Primăria Constanţa, Vergil Chițac. “9.200 de semnături sunt 9.200 de oameni cărora le-am cerut părerea și în ceea ce privește programul de guvernare locală, la care am mai adăugat idei de la constănțeni. Constanța are nevoie de o transformare istorică, totală, pe toate planurile. Are nevoie de alt mod de a face administrație”, a mai continuat acesta.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.