Mihai Lupu vrea să înființeze Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța

1
1127

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, își dorește ca județul nostru să atragă cât mai multe fonduri europene. Pentru acest lucru a propus consilierilor județeni inițierea celui mai important mecanism de dezvoltare durabilă, o instituție care va determina schimbarea de paradigmă a dezvoltării economice a județului nostru.

Acest mecanism este Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța – o instituție dezvoltată de constănțeni, proiectată pentru performanță, un agregator de expertiza locală care va aduce alături cei mai buni specialiști din domeniile propuse. Direcțiile strategice vor fi create si supervizate de Consiliul liderilor locali si implementate de un aparat tehnic.

”ADDJC va fi principalul braț economic strategic al regiunii pentru conducerea comunității, oferind supraveghere și îndrumare prin liderii noștri cheie din afaceri, universități, filantropie si administrație, contribuind la prioritizarea alocării resurselor și la valorificarea investițiilor în acele programe și instituții care ar putea determina cel mai bine dezvoltarea regională.Îmi pasă să punem în mișcare toate planurile pe care le-am conturat împreună și este foarte important să punem la punct și să implementăm cât mai rapid strategia de dezvoltare durabilă pentru următorul deceniu liberal de la malul mării”, scrie Mihai Lupu, pe pagina sa de socializare.

M.G.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.