Mihai Perifan, fostul șef al Protecției Consumatorilor Constanța, va construi mai multe blocuri în Mamaia Sat

0
3593

Mihai Perifan, fostul șef al Protecției Consumatorilor Constanța intenționează să construiască mai multe blocuri în zona Mamaia Sat, orașul Năvodari. Astfel, au fost depuse la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța memoriile de prezentare ale proiectelor.

Primul proiect prevede edificarea unui imobil cu funcțiunea de locuințe, cu regim de înălțime S+P+4E cu spații tehnice, cu platforme de parcare subterane și supraterane, cu piscină exterioară, împrejmuire teren și amenajare peisagistică. Amplasamentul va fi situat pe strada Nespecificată, numărul FN, Lot 2/3, numărul cadastral 100976. Terenul, în suprafață de 2206mp, se află în intravilanul orașului Năvodari și se află în proprietatea beneficiarului.

Destinația terenului este de locuințe cu caracter sezonier sau permanent, dotări turistice și completare. Prin proiect se propune un număr de 63 de apartamente și un număr de 50 de locuri de parcare, la subsol și la sol se propun 7 locuri de parcare.

Cea de-a doua investiție se referă la construirea unui ansamblu de locuințe format din trei imobil a câte patru etaje. Acestea vor fi situate pe strada M20, numărul FN, Tarla 25, parcela 166/23, lot 1+2, nr cadastral 120337.

În documentul depus la instituția abilitată de mediu este precis: „Construire ansamblu cu funcțiunea de locuințe cu regim de înălțime: C1: S+P+4E, C2: S+P+4E si C3: S+P+4E, cu spații tehnice, piscine exterioare, împrejmuire teren, platforme de parcare subterane și supraterane și amenajare peisagistică.

Dimensiunile și suprafețele minime și maxime ale parcelelor sunt de 6432 mp, iar ansamblul prevede un număr de 175 de apartamente și un număr de 165 de locuri de parcare.

Precizăm că Mihai Perifan a fost condamnat în luna octombrie 2015 la un an și jumătate de închisoare cu executare. În același dosar fiind condamnat şi Damu Fudulea, inspector în cadrul ANAF – Direcţia Generală Antifraudă. În luna ianuarie a anului 2017, Mihai Perifan, fostul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, a fost eliberat condiţionat.

Societatatea Meraki Estate SRL a fost înființată la data de 5 martie a anului curent,  iar la momentul înființării se numea  Kardinal Grand Resort SRL, ulterior în luna iulie a anului curent această societate devenenid Miraki Estate. .Firma își are sediul pe strada Primăverii, numărul 6 din municipiul Constanța. Administratori sunt Perifan Mihai și Bațu Dumitru iar asociați sunt Perifan Mihai cu 25% din capitalul social și două societăți, Pavement Serv SRL (înființată în anul 2001) cu 50% din capitalul social și Kardinal Funding SRL (înființată în anul 2020)cu 25% din capitalul social. Aceste două societăți sunt controlate de către Bațu Dumitru.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.