Ministerul Transporturilor se implică în digitalizarea Autorității Navale Române

0
188

Ionel Scrioșteanu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, a efectuat miercuri, 10 februarie a.c., o vizită de lucru în judeţul Constanţa. După ce a pus la punct anumite aspecte importante la Cernavodă, secretarul de stat s-a deplasat şi la la Direcția Regională de Drumuri și Poduri. Acolo a discutat despre etapele ce urmează să fie parcurse pentru realizarea unor proiecte importante de infrastructură rutieră necesare pentru județul Constanța.

“Unul dintre acestea este drumul expres care va lega autostrada de sudul litoralului și va trece prin Techirghiol. O altă oprire în itinerariul de miercuri al secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu, a fost la Autoritatea Navală Română și apoi la C.N. A.P.M.C. Aici discuțiile s-au axat pe digitalizarea Autorității Navale Române, dar și pe începerea și finalizarea unor investiții majore precum digul de nord și digul de larg sau molurile 3 și 4“, susţine senatorul Septimiu Bourceanu, care l-a însoţit pe secretarul de stat în vizita de lucru.

La finele anului 2020, Cosmin Laurențiu Dumitrache, director general al Autorităţii Navale, anunţa că: “Încrederea că toate obiectivele, mai mult decât ambițioase pe care ne propunem să le îndeplinim vor transforma nodurile de transport în puncte de sutură stabile ale dezvoltării sustenabile, este alimentată de pregătirea permanentă și de implicarea fiecăruia dintre noi. După provocările intense de anul acesta, 2021 va reprezenta prin eforturile noastre solidare, un an de dezvoltare și promovare a unei economii a transporturilor competitive“.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.