Ministrul Bode a fost scutit de amendă după ce a fost surprins fără mască la UNTOLD. Cum vor mai putea polițiștii să-i amendeze pe românii de rând, în aceste condiții?

0
131
Lucian Bode cu mască și fără mască

Ministrul Lucian Bode nu a fost sancționat pentru nepurtarea măștii la festivalul de muzică electronică UNTOLD. După o lună de la eveniment, autoritățile au stabilit că ministrul nu a încălcat nicio regulă sanitară.

Ministrul Bode a fost surprins într-o fotografie fără mască, în timp ce se afla în zona VIP, într-un spațiu al stadionului Cluj Arena. Fotografia a fost publicată de Sindicatul Europol. Ulterior, initrul a făcut și o poză oficială, cu masca la gură, după care a scos-o imediat. Reprezentanții sindicatului au postat imaginea pe Facebook și au ridicat, la rândul lor, mai multe semne de întrebare. Imaginea a stârnit valuri de indignare în rândul internauților.

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor “wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție. Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între “jmecheri” și “fraieri”. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor.

După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă“.

La o lună de la acest eveniment, autoritățile au precizat că ministrul nu a încălcat nicio regulă, prin urmare, a fost scutit de orice sancțiune.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.