Ministrul Muncii anunță când ar putea crește pensiile

0
240
Sursa foto: realitatea.net

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat în direct la un post de televiziune faptul că va exista o creștere a pensiilor, iar cifrele vor fi puse pe masă. Violeta Alexandru a oferit și o dată posibilă pentru eventuala creșterea a pensiei, care ar putea avea loc pe 1 septembrie.

Prin calendar inseamnă o abordare responsabilă pe care Guvernul o are. Am lucrat în fiecare zi ca să încercăm să sprijinim economia, agenții economici, pe angajați. Nu a fost o perioadă ușoară, am încercat tot ce este posibil pentru a ajuta economia. Dacă prin calendar înțelegem o evaluare, colegii de la Minister termină evaluarea primelor șase luni ale anului ”, a declarat Violeta Alexandru, la România TV.

Mă îngrijorez cu privire la respectarea protecției angajaților” , a menționat Violeta Alexandru.

Ministrul a ținut să menționeze faptul că intenția nu este să păcălească nicio persoană și că cifrele vor fi puse pe masă.

Vom avea o creștere a pensiilor, nu ma eschivez. Nu îmi place să speculez, se fac toate eforturile în echipa Ministerul Finanțelor. Intenția noastră nu este să păcălim pe nimeni, vom pune cifrele pe masă. Ne dorim o creștere, suntem responsabili pentru acest an și pentru anii care vor veni” , a continuat ministrul.

Violeta Alexandru a oferit o dată posibilă a creșterii pensiilor, mai exact pe 1 septembrie.

Va fi o creștere, mai sunt câteva zile de analize finale, de rafinerii. În momentul acela vom avea o proiecție asupra cifrelor pe care le vom avea. Urmează o perioadă în care va fi rectificarea bugetară, cel mai probabil de la 1 septembrie va fi o creștere” , a continuat aceasta.

Ministrul Muncii a ținut să mulțumească pensionarilor pentru răbdarea pe care au avut-o în ultimul timp, în contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus.

Sursa – stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.