Ministrul Rafila la Constanța: ”Trebuie să redăm Spitalul de Boli Infecțioase pacienților”

1
1073
Ministrul Sănătății, dr. Alexandru Rafila. FOTO Alexandra VASILE

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a venit, marți, 11 ianuarie a.c., la Constanța, la sediul Prefecturii, unde are o întâlnire cu șeful DSP, Cristina Schipor și reprezentanți ai instituțiilor locale pentru a discuta despre redeschidea Spitalului de Boli Infecțioase.

Rafila a declarat că încearcă să găsească solutii pentru redeschidea unității spitalicești, după aproape 4 luni de tragicul la incendiu, în urma căruia 7 persoane au decedat.

Alexandru Rafila a precizat că se impunea prezența acestuia la Constanța deoarece este o perioadă grea, având in vedere ca numărul infectarilor este in creștere.

”Să vedem cum o să rezolvăm problema Spitalului de Boli Infecțioase, din păcate au trecut 4 luni de când a fost acel tragic incendiu și e cazul să vedem cum aducem toate părțile la aceeași masă încât să reușim într-un timp cât mai scurt să-l redăm pacienților care au nevoie de el mai mult decât oricând în această perioadă”, a declarat ministrul Rafila, la Constanța.

Eu am speranța ca Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța va fi deschis în urma discuțiilor de astăzi“, a mai completat ministrul.

L.M.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. Speranta dvs si indiferenta primarului CHITAC nu rezolvă problema celor care au nevoie de spital.Covid si alte compartimente din acel spital.Chitac a achitat 1mil euro pt luminitele de crăciun pt reabilitare spital nu a avut buget
    PARANDARATU era mai mic aici s au trebuia sa plateasca campania electorală care ia fost făcut sa ajunga im jilţ.Pot spume doar atiit ALUPIGUS domnule CHITAC VIRGIL tu si cei care te au votat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.