Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, vizită inopinată în județul Tulcea

0
263
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. FOTO Cătălin SCHIPOR

Ministru al sănătății Nelu Tătaru s-a aflat în vizită de lucru în orașul Tulcea unde a avut întâlniri cu reprezentanții instituțiilor implicate în lupta anti COVID-19.

Nelu Tătaru a făcut o evaluare în teren a modului în care este administrată de către autoritățile locale criza pandemiei cu noul coronavirus. Au fost purtate discuții cu specialiștii Direcției de Sănătate Publică, ai Serviciului de Ambulanță Județean și ai Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Tulcea.

La finalul vizitei, ministrul s-a oprit la sediul Instituției Prefectului- Județul Tulcea unde a avut o întâlnire de lucru cu prefectul județului Tulcea, Alexandru – Cristian Iordan.

Potrivit unor surse neoficiale, urmează să ajungă și în județul Constanța, în cursul weekendului.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, la Prefectura Tulcea!

Astăzi, 21.08.2020, domnul ministru al sănătății Nelu Tătaru s-a aflat în vizită de lucru în orașul Tulcea. Domnia sa a făcut o evaluare în teren a modului în care este administrată de către autoritățile locale criza pandemiei cu noul coronavirus. Au fost purtate discuții cu specialiștii Direcției de Sănătate Publică, ai Serviciului de Ambulanță Județean și ai Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Tulcea. La final, domnia sa a sosit la sediul Instituției Prefectului- Județul Tulcea unde a avut o întâlnire de lucru cu domnul prefect Alexandru – Cristian Iordan

Publicată de Institutia Prefectului Judetul Tulcea pe Vineri, 21 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.