Minor de 14 ani luat pe sus de polițiști și dus la audieri, fiind acuzat în 4 cauze de tâlhărie calificată

0
99
Imagine cu rol ilustrativ, sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

Urmare a cercetărilor în 4 dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un minor, de 14 ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 15-31 octombrie a.c., acesta ar fi sustras, prin violență, mai multe bunuri (telefoane mobile sau sume de bani) de la 4 persoane vătămate.

La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, minorul fiind depistat la domiciliu și condus la audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.