Minorul implicat în spargerea unei case de jocuri din Constanța a fost reținut, complicele său este căutat de polițiști

0
196
Sala de jocuri, foto arhiva

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat doi bărbați, de 22, respectiv 17 ani, din județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 5/6 martie a.c., cei doi ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc din Constanța și ar fi sustras 24.000 de lei.

La data de 30 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pe bază de ordonanță pentru 24 de ore față de bărbatul, de 17 ani, acesta fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, ulterior pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, urmând ca instanța să se pronunțe cu privire la sesizarea Parchetului cu propunere de luarea măsurii preventive față de bărbatul, de 22 de ani, care în acest moment se sustrage cercetărilor.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.