Mircea Dobre, candidatul Pro România la Primăria Constanța, a prezentat viziunea “schimbării la față” a cartierului Abator- zona Far

0
174

Candidatul la Primăria Constanța, Mircea-Titus Dobre, și candidatul la președinția Consiliului Județean Constanța, Răzvan Filipescu, au prezentat în cadrul unei conferințe de presă proiectele prin care, susțin aceștia, înfățișarea municipiului și județului se vor schimba în totalitate.

De această dată, Mircea Dobre a vorbit despre o investiție majoră ce vizează cartierul Abator și Piațeta Far, un loc foarte aglomerat și extrem de frecventat dar care are nevoie de modernizare și înverzire, dar și construirea unor parcări subterane și supraetajate.

Mircea Dobre și Răzvan Filipescu

Cu această ocazie, candidatul la primăria Constanța din partea Pro România, Mircea Dobre a prezentat proiectul:

 ”Astăzi discutăm despre zona Far, unde avem cinci proiecte. Cel din urmă, când venim dinspre gară, pe Șoseaua Mangaliei, vis-a-vis de Complexul Abator avem Aleea Portului noi, acolo propunem un spațiu verde, deși există unul dar e de fapt o bătătură, unde trebuie amenajat un mini parc, suprafața de 1.246 mp și o parcare supraetajată cu 178 de locuri de parcare, mergem mai departe și după benzinăria de la intersecția cu strada Caraiman propunem o parcare supraetajată cu 220 de locuri de parcare, după acest spațiu unde propunem respectiva parcare urmează o zonă, unde actuala conducere a primăriei spune că este deja amenajată, cu locuri de joacă sau terenuri de sport, din spatele stației peco, dar trebuie regândit, suprafața este destul de mare, de peste 2.000 de mp”, a prezentat Mircea Dobre.

Însă acesta a pus accentul pe piața Far, care are o suprafață de 10.472 mp, acolo, spune Mircea Dobre aveau cele mai mari mitinguri electorale din istoria Constanței până în 2016, dar trebuie regândit acest parc, nu s-a mai făcut nimic acolo de peste 15 ani, a mai adăugat acesta.

În afară de reamenajarea parcului se poate realiza o parcare sub formă de ”L” care este pe lungimea blocurilor, cu 212 locuri de parcare.

Loredana MIHAI

Comandat de Partidul Pro România – Filiala Constanta

Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro

Cod AEP 21200010

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.