Mircea Titus Dobre: „Copiii noștri trebuie să aibă acces la educație!“

0
444
Mircea-Titus Dobre

Deputatul de Constanța, Mircea Titus Dobre, candidat PRO România pentru un nou mandat la Camera Deputaților, spune că trebuie să fie luate imediat toate măsurile necesare pentru readucerea copiilor la școală, cu respectarea măsurilor de protecție, pentru a nu compromite viitorul tinerilor.

„Ca părinte al unui copil de clasa a VIII-a și ca politician, sunt indignat de șirul interminabil de gafe, bâlbe și abuzuri care vin din partea Ministerului Educației. Tot ce a făcut actualul Guvern în pandemie a fost în sensul distrugerii noilor generații și a învățământului românesc. S-a demonstrat că nu se poate învăța on-line, mai ales în mediul rural, iar Guvernul nu ține cont de faptul că exact acolo unde sunt foarte puțini copii care nu au acces la Internet și la tehnologie, s-ar fi putut asigura accesul în școli“, explică deputatul Mircea Titus Dobre.

PRO România susține reluarea activităților didactice în unitățile de învățământ, arătând că se puteau lua multe alte măsuri de prevenție, în afară de închiderea tuturor școlilor, dar Guvernul a preferat varianta cea mai simplă pentru decidenți și cea mai păguboasă pentru viitorul României, deși școlile au rămas deschise în multe alte țări, care gestionează mult mai bine situația în pandemie. „Sunt părinte și mă interesează doar ca fetița mea și ceilalți copii din România să aibă acces la un sistem de educație cât mai performant. Din păcate, acest Guvern nu face altceva decât să îngroape și umbra de învățământ care mai exista, provocând haosul în care se zbat profesorii, elevii și părinții“, mai spune deputatul PRO România.

Comandat de Partidul PRO România – Filiala Constanța

Executat de FOCUS PRESS

Mandatar Financiar – cod AEP 11200008

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.