Mirela Matichescu a pierdut un proces cu Primăria Năvodari. Instanța i-a respins acțiunea definitiv

2
1690
Mirela Matichescu, foto: Facebook

Un cunoscut operator de plaje a pierdut definitiv unul dintre procesele cu Primăria Năvodari. Este vorba despre societatea Noche Caliente SRL, care administrează un sector de plajă din zona Năvodari și care, așa cum am mai scris, este controlată de fostul administrator al județului, Mirela Matichescu.

SC Noche Caliente a chemat în judecată orașul Năvodari prin primar, în luna iunie a acestui an, fiind vorba despre o ordonanță președințială, întrucât era necesară soluționarea de urgență a unui litigiu. Numai că instanța de fond, Judecătoria Constanța, a respins acțiunea ca inadmisibilă, motiv pentru care reclamanta s-a adresat cu apel instanței superioare, Tribunalul Constanța.

După 3 termene de judecată, judecătorii instanței de apel s-au pronunțat tot în defavoarea reclamantei, însă de data aceasta hotărârea nu mai poate fi atacată, întrucât este definitivă.

Așa cum am mai arătat, procesele dintre societatea reclamantă și Primăria Năvodari și ABADL se țin lanț și toate au legătură cu acele construcții de pe plajă, despre care autoritățile au spus că sunt ridicate ilegal.

Reamintim că, în urmă cu doi ani, ABADL a pus la pământ sute de baruri și alte construcții ilegale de pe plaje, iar Mirela Matichescu a cerut in instanță anularea și suspendarea actelor emise atât de Apele Române, cât și de Primăria Năvodari, procese care s-a întins pe perioada întregului sezon estival 2020, din cauza amânărilor și a termenelor solicitate de reclamantă, asigurându-și, astfel, activitatea sezonieră. Abia la sfârșit de sezon, când nu mai avea deja aproape niciun interes, instanța i-a respins acțiunea. 

D.A.

2 COMENTARII

  1. Plata se face anual nu sezonier asa ca … aducerea in discutie ca si a facut treaba in sezon e total deplasata din punct de vedere legal.

    • Nu stiu la ce plata va referiti, dar contestarea in instanta a dispozitiilor primariei sau a deciziilor ABADL a avut, ca prim efect, exact amânarea aplicării acestora pana la solutionarea lor, adică până în toamna, ceea ce inseamna ca in timpul sezonului și-a văzut de treaba
      (Autorul)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.