Mirela Retegan, omul din spatele fenomenului național “Gașca Zurli” și-a sărbătorit ziua de naștere în Vama Veche: “Viața se numără în momente, nu în ani”

0
201
Mirela Retegan

Fondatoarea “Gașca Zurli” și-a aniversat ziua de naștere în stațiunea Vama Veche. Mulți o știu pe cea care este în atenția românilor de două decenii. O vedem pe Mirela Retegan la TV, la radio, în presă, pe scenă unde este “Gașca Zurli”, pe coperțile propriilor cărți, lângă oameni care îi solicită ajutorul, pe rețelele de socializare.

Mirela Retegan a anunțat că, timp de o săptămână, din 19 iulie a.c., se află în vacanță: “O săptămână cu prietenii mei, cu oamenii cu care ar fi trebuit să sărbătoresc anul trecut, jumătatea de secol. Recuperam anul acesta, o săptămână . Pentru că viața se numără în momente, nu în ani. Și momentele pot fi nenumărate. Astăzi, aici, acum!”

“Pandemia a fost cea mai grea perioadă din viața mea. M-a ferit Dumnezeu de drame, pe parcursul celor 50 de ani. Toate încercările (poate pentru o seamă de oameni ar fi fost dramatice), pentru mine au fost lecții. Dar în ultimul an și jumătate am trecut prin cel mai greu cantonament pentru viață. Anul acesta Olimpiada de la Tokio începe fix de ziua mea. Nimic nu e întâmplător. Pe 24 Iulie eu încep Olimpiada 2.0. De un an și jumătate mă antrenez la cele mai grele discipline: conștientizare, asumare, curaj, răbdare, empatie, renunțare… Pe 24 iulie aprind Flacăra propriei mele olimpiade. Lumea începe să se întoarcă la ale ei. Eu știu sigur că n-o să mă mai întorc niciodată la ce am fost înainte. Astăzi, aici, acum aleg să merg mai departe și voi declara ziua de 24 iulie prima zi din restul vieții mele. N-o să mă mai împiedic de niciun rest, o să aleg să îmbrățisez tot restul“, susține Mirela Retegan.

Omul din spatele fenomenului național “Gașca Zurli” a transformat ziua sa de naștere într-o frumoasă sărbătoare: “Zilele Mirelei. Ca-n povești, 3 zile și 3 nopți în care vin în Vama Veche oameni care mă iubesc și se întâmplă întâlniri de poveste. Au început primele surprize.
Vă mulțumesc anticipat tuturor celor care vă bucurați alături și pentru mine.
Anul trecut am împlinit 50 de ani. Anul acesta , mâine , fac 44. Cu bucurie, un om care speră să urce cu același entuziasm, toate scările vieții
“.

Mirela spune că s-a adaptat la toate vremurile: “Pe vremea mea, în Vamă era altfel. Așa e. Aia era “pe vremea mea”. Atunci stăteam la cort, dormeam în mașină și mâncam șuberek și mergeam la culcare după ce ascultam Bolero-ul la Stuf. Astăzi stau la hotel, mănânc salată cu avocado la Sandalandala și mă trezesc la răsărit. Nu, nu mai e ca pe vremea mea. Pentru că nu mai e vremea mea. Acum e vremea copilului meu. Care e bună si ne înțelege nostalgia, așa că ne primește și pe noi, în “vremea” ei. Pentru că eu și prietenele mele, de aproape 20 de ani, ne-am adaptat la toate vremurile. Suntem bucuroase să petrecem împreună ca pe vremea mea“.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.