Moarte suspectă la Cernavodă: au fost sesizate Ambulanța și Poliția

0
6513
Persoană găsită decedată la Cernavodă

O persoană a fost găsită decedată, într-un imobil din Cernavodă. Marți dimineață, în jurul orei 10:30, într-un bloc situat la intersecția străzilor Unirii și Crișan din Cernavodă au fost solicitate echipajele Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) și ale Poliției, pentru a se face cercetări în legătură cu o persoană găsită decedată.

Echipajul de pe Ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului, iar polițiștii au rămas pentru a face cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la moartea bărbatului trecut de 60 de ani.

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil se află o persoană decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 67 de ani. Din primele verificări, s-a constatat faptul că trupul neînsuflețit nu prezintă urme vizibile de violență, fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului“, au trasmis, în exclusivitate pentru Focus Press, reprezentanții IPJ Constanța.

De precizat că, după plecarea echipajelor, în fața imobilului respectiv a sosit o mașină mortuară pentru a transporta corpul neînsuflețit la morga, pentru efectuarea necropsiei.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.