Moartea suspectă a milionarului Constantin Dinescu, anchetată de IPJ: preluat de SMURD de pe autostradă, mort în spital, la Constanța

1
8441
Constantin dinescu - sursa foto: Antena3

Moartea milionarului Constantin Dinescu, rămâne învăluită în mister, la Constanța! Moartea acestuia ridică mai multe semne de întrebare, dat fiind că acesta a ajuns la spital, după ce a fost preluat de un echipaj SMURD de pe autostradă, întrucât i s-a făcut rău în timp ce se deplasa spre București.

Potrivit IPJ Constanța, în urmă cu circa o săptămână, pe 9 august, în timp ce se deplasa spre București, pe Autostrada A2, bărbatului de 69 de ani, cunoscut ca fiind ”Baronul Luxului” i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj medical SMURD care l-a preluat și l-a transportat la spital, diagnosticul la internare fiind de stop cardio-respirator – resuscitat.  

Aici a rămas internat până sâmbătă, 15 august, când a decedat în mod subit. Cercetările în cauză au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă). La examinarea exterioară a trupului neînsuflețit nu au fost constatate semne vizibile de violență.

În cele ce urmează, în cursul zilei de marți, 18 august, va fi efectuată necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

D.A.

1 COMENTARIU

  1. In spitalul judetean Constanta..toata lumea moare. Bineinteles ca e ceva foarte suspect acolo. Posibil un asasin in serie, pe sectia ATI.
    Lumea continua sa moara suspect, si politia nu vede nimic suspect…Oare de ce?
    Puneti camere de luat vederi in acea sectie, si nu va mai muri nimeni.
    Faceti o ancheta serioasa la sange cu aceste morti suspecte si nu ingropati dosarele.
    Gasiti persoana care ucide pacienti. In mod sigur este un medic sau asistent criminal pe care nu il vede nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.