Mohammad Murad, INTERVIU alături de Zanfir Iorguș: “Mă ofer să angajez 100 de oameni din cei disponibilizaţi de la Damen”

0
512

Municipiul Mangalia este, în momentul de faţă, “câmp minat”. Se duce o luptă teribilă pentru Primăria Mangalia, cu atacuri aproape fără limită între pricipalii contracandidaţi. De dată recentă, candidatul PSD-ALDE-PNŢCD la funcţia de primar, Zanfir Iorguş, a anunţat că solicită simpatizanţilor săi să îl voteze pe independentul Mohammad Murad, despre care spune că este “cea mai bună soluţie”.

În cadrul unui interviu, Zanfir Iorguş a explicat în detaliu de ce face acest gest şi că el şi echipa de consilieri PSD-ALDE-PNŢCD vor fi alături de Mohammad Murad, dacă va câştiga alegerile. Iorguş a suvliniat că are experienţa necesară şi că alături de Murad va reda strălucirea Mangaliei.

La rândul său, Mohammad Murad a răspuns celor care îl contestă pentru că este arab, a vorbit despre decizia de a candida şi despre faptul că agenţii economici din Mangalia “sunt terorizaţi de actuala administraţie publică locală”.

În cadrul aceluiaşi interviu, Murad a făcut referire la oferta premierului de a fi ministru al Turismului, dar şi despre “minciuna” ministrului Economiei, referitoare la soarta angajaţilor din Şantierul Damen. Mohammad Murad a spus că 270 de angajaţi vor fi disponibilizaţi că se oferă să angajeze 100 de oameni, “în primă etapă”.

Întregul interviu, care conţine multe alte declaraţii spumoase, îl puteţi urmări în materialul VIDEO.

Comandat de PSD filiala Constanţa, Executat de FOCUSPRESS ONLINE SRL – portal: www.focuspress.ro, Cod mandatar financiar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.