Mohammad Murad, mesaj pentru Cristian Radu: ”Faceți un efort și depășiți ideea că sunteți la Garda Financiară”

0
1564
Mohammad Murad și Cristian Radu

Candidatul la Primăria Mangalia, Mohammad Murad, a transmis un mesaj pe pagina sa de facebook, adresat actualului primar al orașului, Cristian Radu. Totodată, Murad anunță că a schimbat locația pentru dezbaterea publică programată pentru vineri, 18 septembrie, ora 18:00.

”În urma presiunilor actualului primar Radu Cristian și obiceiurilor sale lipsite de onestitate dobândite de ani de zile și urii pe care o împrăștie față de orice acțiune sau inițiativă benefică orașului și locuitorilor din Mangalia, suntem obligați să schimbăm locația dezbaterii publice de astăzi, de la Hotel Doina, la Hotel Panoramic din stațiunea Olimp.

Aș adresa câteva cuvinte actualului primar: Domnule Cristian Radu, faceți un efort și depășiți ideea că sunteți la Garda Financiară și nu mai șantajați și terorizați oamenii de afaceri! Această atitudine nu vă ajută în câștigarea alegerilor locale.

Repet invitația către contracandidați, ca un semn de respect față de toți mangalioții, de a veni la dezbatere pentru că este în interesul orașului și nu al unui partid sau contracandidat.

Dați dovadă de onestitate, dați dovadă că țineți la valorile liberale, cum ar fi libertatea dreptului de exprimare și treziți-vă în ultima secundă pentru orașul Mangalia! 𝗗𝗲𝘇𝗯𝗮𝘁𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁ă 𝘀𝗲𝗮𝗿ă 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗿𝗲𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁ă 𝗹𝗮 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗹 𝗣𝗮𝗻𝗼𝗿𝗮𝗺𝗶𝗰 𝗱𝗶𝗻 𝗢𝗹𝗶𝗺𝗽, 𝘁𝗼𝘁 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 18:00”, se arată în mesajul transmis de Mohammad Murad.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.